1 Comment

 1. Dragosenie
  31/10/2019 @ 10:38 AM

  De cand ai scris am vrut sa las si eu o idee aici. Intre timp lucrurile s-au schimbat: am devenit tatic. Dar dorinta de a scrie a ramas, asa ca iata, mai bine mai tarziu decat niciodata.

  Proaspat tatic fiind, am aflat ca partea cu furatul e foarte adevarata. De ex ea fura de la mine. Stai tu un pic cu el sa fac si eu un re. Si eu stau. Foarte amuzant cand imi zice stai 2 minute sa imi scot si eu lentilele. Dupa care se aude din baie: fac cacaaaaaaa. Si apoi urmeaza si un dus de relaxare. Una peste alta imi fura lejer o ora. Paradox: sunt furat si sunt fericit cu asta.

  Si ideea originala ce trebuia scrisa acum 1 an si pe care urmeaza sa o experimentez live si eu in urmatoarele cateva luni, inspirata de primavara din sufragerie de care povesteai. Pe vremuri, mergeam la niste prieteni care aveau 2 copii. Si la ei in casa de fiecare data era haos. Jucarii peste tot. Niste oameni dezordonati ne-am gandit noi. Ba chiar lenesi de-a dreptul. Cum sa traiesti asa? Derulam timpul si ne pregatim sa luam patut pentru bebe de la alti prieteni care au o fetita de un an si un pic si care nu il foloseste. in fine, ajungem acasa, fetita doarme, totul luna. Mai, un fir de praf nu era. Stam de vorba la o cafea, intre timp micuta se trezeste, se freaca un pic la ochi, se duce la un dulapior de unde ia 2 cutii pe care le toarna in mijlocul sufrageriei. In 10 secunde arata casa exact la fel ca la prietenii nostri vechi. Primavara.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *